SEK MUS

Tarptautinis integruotas anglų kalbos ir dailės eilėraščių bei kūrybinių darbų – miniatiūrų konkursas ,,Švenčiame Velykas“

Tarptautiniame nuotoliniame 3-12 klasių mokinių integruoto anglų kalbos ir dailės eilėraščių bei kūrybinių darbų – miniatiūrų konkurse ,,Švenčiame Velykas“ (angl. ,,Celebrating Easter“) 7B klasės mokinė Ugnė Dereškevičiūtė, (anglų kalbos mokytoja Inga Jočionienė) laimėjo I – ąją vietą. Padėkos raštais apdovanotos 5B klasės mokinė Odrė Grimailytė (anglų kalbos mokytoja Jurgita Kučinskienė) ir 6 klasės mokinė Elena Mačiulskaitė (anglų kalbos mokytoja Jolanta Leonavičienė).
Nuoširdžiai džiaugiamės mokinių pasiekimais tokią saulėtą Didžiojo penktadienio dieną. Šventųjų Velykų proga norisi visiems palinkėti ramybės ir palaimos jūsų šeimoms ir namams. Tegul kasdieniniai rūpesčiai neužtemdo pačios šventės, o skubėjimas ją pasitikti, nesutrumpina skirti laiko vienas kitam. Su džiaugsminga širdimi pasitikite šv. Velykas. Įsileiskite šviesą ir meilę į savo širdis. Tegul Dievas laimina jus ir jūsų vaikus.